Beveiliging in de randstad

Beveiliging in de randstad

Predon Security verzorgt beveiliging in de randstad. Met onze nieuwe vestiging in Almere, bieden wij nog betere dekking en beschikbaarheid voor deze regio.

Zo verzorgen wij beveiliging in Amsterdam, beveiliging in Rotterdam, beveiliging in Almere, beveiliging in Utrecht, beveiliging in Den Haag en alle andere steden die in de Deltametropool liggen.

Bekijk onderstaande kaart voor het gehele gebied.

Predon Security - beveiliging in de randstad

Totaalpakket aan diensten

Uiteraard zijn de overige diensten van Predon Security ook buiten deze regio inzetbaar. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen voor het gehele land.

 

Met drie vestigen in Nederland, hebben wij een landelijke dekking voor onze evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, objectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging en winkelbeveiliging.

 

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Nijverdal. Daarnaast hebben wij een vestiging in Almere om de randstad optimaal te bedienen en een vestiging in Heerenveen voor Noord Nederland.

 

We zijn daarnaast actief aan het zoeken voor een extra locatie in het zuiden van het land.

Predon Security beveiliging is dus beschikbaar voor iedereen in het gehele land. Ons kantoor in Almere is er op gericht om de dienstverlening in de Randstad te verbeteren. Door dichter bij de klanten uit deze regio te zijn, kunnen wij iedereen daar beter helpen.

Steden en dorpen in de Randstad die wij bedienen zijn:

Amsterdam, Amstelveen, Ouder-Amstel, Diemen, Weesp, Purmerend, Aalsmeer, Edam-Volendam, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Landsmeer, Oostzaan, Beemster, Zaanstad en Haarlemmermeer.

Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland, Nissewaard, Albrandswaard, Brielle, Westvoorne, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas.

Den Haag, Delft, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Midden-Delfland en Zoetermeer.

Utrecht, Bunnik, De Bilt, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Vianen, IJsselstein en Zeist.

Almere, Amersfoort, Gouda.

 

Staat uw stad of dorp er niet bij en wilt u toch gebruik maken van onze diensten, dan is dat zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Opleidingen

Naast een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen, werken wij ook aan de opleidingen van beveiligers en bedrijfshulpverleners. Dit doen wij met onze partner Select Opleidingen.

Wilt u meer weten over onze beveiliging voor regio Overijssel?