Beveiliging in Noord Nederland

Beveiliging in Noord Nederland

Predon Security verzorgt beveiliging in Noord Nederland. De drie noordelijke Nederlandse provincies: Drenthe, Groningen en Friesland.

Met ons onlangs geopende kantoor in Heerenveen, willen wij onze noordelijke klanten nog beter bedienen. Steden waar wij ons op richten met ons nieuwe kantoor zijn onder andere Leeuwarden, Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen en alles wat hier tussen en omheen ligt.

Bekijk onderstaande kaart voor het gehele gebied.

Predon Security - beveiliging in noord nederland

Totaalpakket aan diensten

Uiteraard zijn de overige diensten van Predon Security ook buiten deze regio inzetbaar. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen voor het gehele land.

 

Met drie vestigen in Nederland, hebben wij een landelijke dekking voor onze evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, objectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging en winkelbeveiliging.

 

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Nijverdal. Daarnaast hebben wij een vestiging in Almere om de randstad optimaal te bedienen en een vestiging in Heerenveen voor Noord Nederland.

 

We zijn daarnaast actief aan het zoeken voor een extra locatie in het zuiden van het land.

Predon Security levert beveiligingsdiensten door het gehele land. Ons kantoor in Heerenveen zorgt voor een beter en sneller contact met onze noordelijke klanten, die wij op deze manier sneller en beter kunnen helpen.

In de regio Noord Nederland verzorgen wij onder andere beveiliging in Leeuwarden, beveiliging in Assen, beveiliging in Emmen, beveiliging in Groningen, beveiliging in Heerenveen, beveiliging in Winschoten, beveiliging in Veendam, beveiliging in Sneek, beveiliging in Drachten en beveiliging in Meppel.

 

Staat uw stad of dorp er niet bij en wilt u toch gebruik maken van onze diensten, dan is dat zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Opleidingen

Naast een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen, werken wij ook aan de opleidingen van beveiligers en bedrijfshulpverleners. Dit doen wij met onze partner Select Opleidingen.

Wilt u meer weten over onze beveiliging voor regio Overijssel?