Beveiliging voor regio Overijssel

Beveiliging voor regio Overijssel

Predon Security verzorgt beveiliging door middel van surveillance voor de regio Overijssel. Beveiliging voor regio Overijssel; onze mobiele surveillanten rijden rond tussen Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Vroomshoop, Raalte, Holten en Goor.

Bekijk onderstaande kaart voor het gehele gebied.

Predon Security - beveiliging voor regio overijssel surveillance

Totaalpakket aan diensten

Uiteraard zijn de overige diensten van Predon Security ook buiten deze regio inzetbaar. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen voor het gehele land.

 

Met drie vestigen in Nederland, hebben wij een landelijke dekking voor onze evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, objectbeveiligingbouwplaatsbeveiliging en winkelbeveiliging.

 

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Nijverdal. Daarnaast hebben wij een vestiging in Almere om de randstad optimaal te bedienen en een vestiging in Heerenveen voor Noord Nederland.

 

We zijn daarnaast actief aan het zoeken voor een extra locatie in het zuiden van het land.

Predon Security mobiele surveillance in Overijssel bestaat uit professionele surveillanten met duidelijk zichtbare, goed uitgeruste en moderne voertuigen.

Niet alleen rijden onze wagens rond in grote steden als Hengelo, Almelo en Enschede, maar ook in andere steden en dorpen. Wij verzorgen onder andere ook beveiliging in Nijverdal, beveiliging in Hellendoorn, beveiliging in Borne, beveiliging in Raalte, beveiliging in Goor, beveiliging in Haarle, beveiliging in Wierden, beveiliging in Oldenzaal en beveiliging in Delden.

Staat uw stad of dorp er niet bij en wilt u toch gebruik maken van onze diensten, dan is dat zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Opleidingen

Naast een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen, werken wij ook aan de opleidingen van beveiligers en bedrijfshulpverleners. Dit doen wij met onze partner Select Opleidingen.

Wilt u meer weten over onze beveiliging voor regio Overijssel?