Bouwplaatsbeveiliging

Op steeds meer bouwplaatsen vinden inbraken plaats. Machines, gereedschap, kabels en bouwmaterialen worden gestolen. Vandalisme en criminaliteit zorgen voor een hoge kostenpost en veelal veel frustratie. Daarnaast zorgen deze zaken niet alleen voor direct schade en stress, maar ook voor indirecte schade. De gevolgschade wordt veroorzaakt door het niet halen van deadlines en opleverdata, stilstaand personeel en is meestal vele malen hoger dan de directe schade. Een goede bouwplaatsbeveiliging is dus noodzaak.

Predon Security biedt u de oplossing voor optimale bouwplaatsbeveiliging. Wij bieden u een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen, helemaal afgestemd op uw situatie; maatwerk op het gebied van bouwbeveiliging, bouwbewaking en bouwplaats beveiliging. Door middel van een goed beveiligingsplan kunt u er zeker van zijn dat u uw deadlines haalt zonder dat al uw materieel wordt gestolen.

Het pakket aan maatregelen van Predon Security omvat diverse aspecten van beveiliging.

Toegangscontrole

Via actieve toegangscontrole van de bouwplaats voorkomen we dan ongeautoriseerde personen en voertuigen de bouwplaats betreden. Deze toegangscontrole vindt plaats gedurende werktijden.

Brandrondes en sluitrondes

Ook bij bouwplaatsen verwachten verzekeringsmaatschappijen dat brandrondes en sluitrondes meegenomen worden een professionele bewakingsdienst.

Predon Security verzorgt brand- en sluitrondes en doet dit volgens heldere werkinstructies. U krijgt van ons na elke ronde een rapport, waardoor u altijd op de hoogte bent van de situatie.

Tijdens onze rondes controleert de surveillant het gehele terrein op brandveiligheid. Ook worden alle ramen en deuren van de bouwketen gecontroleerd. Daarnaast controleren wij de mobiele toiletten. Wij kijken ook of er geen onwelwording is. Verder voorkomen wij insluiting en insluiping en sluiten wij het terrein af.

Alarmsysteem

Naast persoonlijke beveiliging biedt Predon Security ook elektronische beveiliging met een alarmsysteem. Deze alarmsystemen zijn er in vele soorten en maten en omvatten onder andere camera’s, sensoren en detectiezones. Door een alarmsysteem te combineren met surveillance voorkomen wij in veel gevallen criminele activiteiten doordat criminelen geen mogelijkheid krijgen om uw terrein te betreden.

Predon Security - Bouwplaatsbeveiliging - beveiliging van uw bouwterrein

Persoonlijke beveiliging

Met persoonlijke beveiliging van uw bouwplaats is er constant een beveiliger op uw locatie aanwezig buiten reguliere werktijden. Deze zal de locatie dus in de nacht beveiligen en er zorg voor dragen dat uw materieel niet gestolen wordt. De beveiliger is zichtbaar en aanwezig een surveilleert het terrein. Door deze maatregel is uw terrein minder aantrekkelijk voor ongeautoriseerde personen en voertuigen.

Onze bouwplaats beveiliging bestaat uit onder meer:

 

Terreinbeveiliging

 

Alarmopvolging
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?