Bouwplaats Terreinbeveiliging

Predon Security is een expert in Bouwplaats Terreinbeveiliging. Onze integrale oplossingen zorgen voor optimale veiligheid op uw terrein. Wij bedenken, verkopen en installeren maatwerk oplossingen voor zowel het bedrijfsleven, particulier als de overheid. Predon Security heeft ervaring en kennis in dit specialistische vakgebied. Hierdoor kunnen wij op de juiste manier inspelen op situaties en veranderingen op uw terrein.

Terreinbeveiliging is in toenemende mate belangrijk om uw eigendommen te beveiligen om de momenten dat u zelf niet aanwezig bent. Ook willen steeds meer ondernemers weten wanneer er iemand het terrein betreedt in de nachtelijke uren.

Camera’s

Camera’s lijken voor veel mensen een geschikte oplossing tegen diefstal. Echter zijn veel inbrekers tegenwoordig niet meer onder de indruk van een camera omdat men zich zo kan kleden dat ze niet herkend worden. Daarnaast kunt u pas achteraf terugkijken hoe iemand er met uw spullen vandoor ging. Predon Security vindt dit niet optimaal.

Sensoren

Door camera’s te combineren met sensoren op uw bouwplaats krijgt u direct een melding op het moment dat iemand uw terrein betreedt. Sensoren kunnen bestaan uit gronddetectie, hekdetectie, gebouwdetectie, gebiedsdetectie en schrikdraad beveiliging. Nu kunt u de camera’s gebruiken om real-time te kijken wat er gebeurt en of er actie ondernomen moet worden.

 

De huidige sensoren zijn draadloos en gaan jaren mee op een enkele batterij. Ze zijn weersbestendig en werken in alle soorten weersomstandigheden. Daarnaast hebben we een lage foutmarge als het gaat om kleine dieren op uw terrein.

Surveillance

Wanneer uw elektronische beveiligingssysteem aangeeft dat er iemand uw terrein betreedt wordt dit doorgegeven aan onze surveillant. Hij rijdt in de omgeving rond en kan snel ter plaatse zijn om uw terrein te verkennen en te handelen bij een eventuele inbraak. De surveillant is getraind in hoe te handelen bij diverse situaties en kan direct schakelen met hulpdiensten. Ook kan de surveillant problemen oplossen en eventueel schadeherstel in gang zetten. Pas wanneer de calamiteit op uw terrein is opgelost en afgehandeld gaat de surveillant weer weg.

Wilt u gebruik maken van onze bouwplaats terreinbeveiliging ? Wilt u een offerte voor uw bouwterrein? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?