Evenementenbeveiliging bij diverse evenementen

Evenementenbeveiliging bij diverse evenementen

Afgelopen week en weekend verzorgde Predon Security de evenementenbeveiliging bij diverse evenementen. Zo stonden onze beveiligers bij Kingpins Show Amsterdam, De Diepe Hel Holterbergloop en MountainbikeMania.

Predon Security - evenementenbeveiliging diverse evenementen - beveiligers Kingpins Show 2017Kingpins Show 2017 is een van de grootste Denim evenementen ter wereld. Naast steden als New York en Hong Kong, vindt het evenement ook plaats in Amsterdam. Bij een dergelijk mooi evenement hoort ook goede evenementenbeveiliging. Onze beveiligers en EHBO-ers waren op diverse plaatsen aanwezig in de Westergasfabriek. Naast toegangscontrole en terreinbeveiliging, liepen wij ook rond zodat de bezoekers overal een veilig gevoel hadden en potentiële dieven ontmoedigd werden. Het was een zeer geslaagd evenement en wij kijken uit naar de volgende editie.

 MountainbikeMania, de mooiste nightbiketocht van het Oosten. Voor de derde keer werd dit nachtelijke mountainbike spektakel verreden. Het uitverkochte evenement in Hellendoorn was een groot succes en de beveiligers van Predon Security zorgden ervoor dat niet alleen de rijders lekker konden genieten, maar ook dat hun fietsen en eigendommen tijdens de afterparty veilig waren. Zo bewaakten onze evenementenbeveiligers de grote fietsenstalling bij dit event.

Gelukkig zijn er geen noemenswaardige ongeregeldheden of incidenten geweest en verliep het evenement super.

Predon Security - evenementenbeveiliging bij diverse evenementen - evenementen beveiliger (1)  Predon Security - evenementenbeveiliging bij diverse evenementen - evenementen beveiliger (3)

Diepe Hel Holterbergloop is een snelgroeiend hardloopevenement waar dit jaar 4000 hardlopers aan de start verschenen. De deelnemers konden diverse afstanden kiezen die allemaal door het prachtige landschap van de Sallandse Heuvelrug. Dit jaar voor het eerst met de mogelijkheid tot een officiële halve marathon. De beveiligers van Predon Security verzorgden evenementenbeveiliging via Nachtbewaking en VIP bewaking.

Ook dit was weer een topevenement en wij kijken uit naar de volgende editie met nog meer deelnemers.

Predon Security - evenementenbeveiliging - evenementen beveiliger Diepe Hel Holterbergloop 2017

Predon Security - evenementenbeveiliging - evenementen beveiliger 2

Predon Security verzorgt evenementenbeveiliging bij diverse evenementen, zowel groot als klein. Onze beveiligers zijn te vinden op de allergrootste festivals en feesten, maar ook bij de mooiste regionale feesten en evenementen.

Als u een evenement organiseert en op zoek bent naar betrouwbare beveiliging, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

een × 1 =