Evenementenbeveiliging

tekst

Of u nu een groot dance event organiseert of een tentfeest in uw dorp, beveiliging is onmisbaar voor een succesvol verloop. Een goede evenementenbeveiliging vraagt om een gedegen plan van aanpak, om een beveiligingsorganisatie die met u meedenkt. Dat is de visie van Predon Security en die visie heeft zijn waarde al vele malen bewezen.

Gastheerschap

De beveiligers van Predon Security zijn gastheren en gastvrouwen voor uw evenement en zorgen voor een positieve eerste indruk en ervaring voor de gasten. Dit eerste persoonlijk contact is zeer belangrijk voor de beeldvorming van het evenement en daarmee voor de sfeer tijdens het evenement.

Daarnaast zijn onze evenementen beveiligers ook echt evenementen beveiligers. Ervaren specialisten, alert maar onopvallend, vriendelijk maar doortastend. Onze beveiligers zijn daarmee een visitekaartje voor uw evenement.

Predon Security gaat echter verder dan alleen het leveren van beveiligers. Wij adviseren u over preventieve maatregelen, staan in nauw contact met de lokale autoriteiten en coördineren alle contacten en activiteiten van begin tot eind. Uw evenement is bij Predon Security dan ook in goede handen.

Wij leveren mensen én materieel voor alle aspecten van evenementenbeveiliging. Denk hierbij aan de toegang, het verkeer en de beveiliging van het terrein. Hierbij spelen wij in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, zoals een terroristische dreiging.

Toegangscontrole

Predon Security heeft een team gespecialiseerde evenementenbeveiligers voor toegangscontroles. Onze professionele bewakers leiden de bezoekersstroom in goede banen, fouilleren en zorgen voor de juiste uitstraling. Lees hier meer over onze toegangscontroles.

Verkeersregelaars

Met de inzet van Predon Security verkeersregelaars bent u zeker van een goede verkeersafhandeling in elke situatie. Niet alleen bij een evenement, maar ook bij een bouwplaats, wegwerkzaamheden en diverse (verkeers)incidenten. Lees hier meer over onze verkeersregelaars.

Terreinbeveiliging

Predon Security is uw partner in Terreinbeveiliging. Wij leveren totaalpakketten voor de beveiliging van elk terrein. Grote of kleine terreinen, festivals of congressen, bouwplaatsen of bedrijfsterreinen; wij regelen passende beveiliging. Lees hier meer over onze terreinbeveiliging.

Predon Security - beveiligingsdiensten, evenementenbeveiliging

Onze evenementenbeveiliging bestaat uit diverse onderdelen:

 

Beveiligingsplan

 

Toegangscontrole

 

Verkeersregelaars

 

Terreinbeveiliging
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?