Beveiligingsplan

Evenementenbeveiliging is een vak apart. Het is niet een kwestie van een paar beveiligers rond laten lopen. Het succesvol en optimaal beveiligen van een evenement verdient een gedegen beveiligingsplan en de daarbij horende beveiligingsmaatregelen.

Predon Security heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van evenementen door heel Nederland. Van kleine partijen en congressen tot evenementen met meer dan 100.000 gasten. Hierdoor hebben wij ook ruime ervaring met het maken van passende beveiligingsplannen. Onze plannen schrijven wij als maatwerk op uw evenement.

Beveiligingsplan

In een beveiligingsplan staan alle zaken die te maken hebben met de organisatie van het evenement. Denk hierbij onder andere aan locatiegegevens, bezoekersaantallen, betrokken partijen, verkeer en de communicatiestructuur.

Daarnaast gaat het beveiligingsplan in op de beveiliging. Hierbij worden de taken en instructies genoemd voor de diverse beveiligers. Verder gaat dit in op de inzet van het beveiligerspersoneel, de communicatiestructuur en de overige beveiligingsmiddelen.

Verder bevat een beveiligingsplan een calamiteitenplan waarbij diverse calamiteit scenario’s zijn uitgewerkt. Opstootjes, drank- en drugsgebruik, overcrowding en extreem weer zijn enkele van de uitgewerkte scenario’s.

Tot slot bevat een beveiligingsplan de crowdcontrole en crowdmanagement. Hierbij gaan we in op de fasering van het evenement, het drugsbeleid en wapenbeleid en overige preventieve maatregelen.

Maatwerk

Predon Security maakt elk plan speciaal voor uw evenement. Wij leveren geen standaard gekopieerd plan, welke u zelf wel online kan vinden. Onze beveiligingsplannen staan ook niet vol met wetten en informatie over vergunningen. Met het Predon Security beveiligingsplan kunt u direct aan de slag en heeft u slimme en praktische handvatten voor uw evenement. Onze specialisten verzorgen voor u het gehele traject omtrent de beveiliging. Onze beveiligers zijn in de nachtelijke uren bij de opbouw aanwezig en gaan pas weg als het evenement is afgebroken en opgeruimd.

 

Met ons als partner voor veiligheid bent u in goede handen en kunt u zich richten op de andere aspecten van het evenement.

Predon Security - beveiligingsdiensten, evenementenbeveiliging

Wilt u meer weten over onze evenementenbeveiliging? Wilt u een offerte voor uw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?