Evenementen Verkeersregelaars

Met de inzet van Predon Security evenementen verkeersregelaars bent u zeker van een goede verkeersafhandeling in elke situatie!

 

Het eerste persoonlijke contact met bezoekers van een evenement is een belangrijk moment. Het bepaalt direct het beeld van uw evenement en de organisatie. Daarnaast kan het van invloed zijn op de gemoedstoestand van de bezoeker en daarmee op de sfeer tijdens het evenement.

Evenementen verkeersregelaars zijn hiermee een belangrijke schakel voor elk evenement; zij zijn de eerste medewerkers die door de bezoekers gezien en aangesproken worden. Zij zorgen ervoor dat de gasten snel en goed op de plaats van bestemming aankomen.

De verkeersregelaars van Predon Security worden ingezet als gastheren voor elk evenement en elke verkeerszaak. Onze mensen kunnen u helpen bij evenementen en festivals, maar zijn ook inzetbaar voor tijdelijke verkeersmaatregelen. Denk hierbij aan bouw, wegwerkzaamheden en verkeersomleidingen. Tot slot regelen wij het verkeer ook bij ongelukken en incidenten. Onze verkeersregelaars kunnen in heel Nederland ingezet worden en zijn getrainde specialisten.

Als basis voor elk evenement of werkzaamheid maakt Predon Security voor u een verkeersplan. In dit plan wordt de situatie omschreven en een op maat gemaakte oplossing aangereikt. Op basis van dit plan worden onze verkeersregelaars ingezet. Zo staan onze mensen altijd op de juiste positie op het juiste moment.

Waarom Predon Security Verkeersregelaars?

  • Representatief,
  • Gastheren voor elk evenement,
  • Ervaren en gecertificeerd volgens VCA certificaat,
  • Flexibel,
  • In bezit van alle benodigde materialen zoals pionnen, verlichting en portofoons.

 

Onze verkeersregelaars gaan gekleed in professionele kleding en dragen fluorescerende verkeersregelaarskleding. Hiermee zijn ze duidelijk zichtbaar én herkenbaar in hun functie.

Predon Security - Evenementen verkeersregelaars

Wilt u gebruik maken van onze verkeersregelaars? Wilt u een offerte voor uw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Naast het leveren van verkeersregelaars verzorgt onze partner – Select Opleidingen – voor het trainen van verkeersregelaars. Wilt u uw eigen mensen opleiden tot verkeersregelaars voor uw evenementen, dan is dit ook een optie.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?