Terreinbeveiliging

Predon Security is uw partner in Terreinbeveiliging.

Of het nu gaat om een festival, een conferentie, bouwplaats, of bedrijfsterrein, het is belangrijk dat niet iedereen uw terrein kan betreden.

 

Wij leveren totaalpakketten voor de beveiliging van elk terrein. Grote of kleine terreinen, festivals of congressen, bouwplaatsen of bedrijfsterreinen; wij regelen passende beveiliging. Naast beveiligers kunnen wij ook het hekwerk en digitale beveiliging in de vorm van camera’s en toegangspoorten leveren. Predon Security ontzorgt u dus met een complete oplossing.

Tegenwoordig is er een groeiende dreiging van terrorisme en aanslagen bij evenementen. Hoewel een terroristische daad nooit honderd procent is uit te sluiten, kunnen er wel beveiligingsmaatregelen genomen worden om de kans te verkleinen. Deze maatregelen richten zich vooral op terreinbeveiliging.

Allereerst begint goede terreinbeveiliging met het beveiligen en controleren van de ingangen. Hierdoor zorgen wij dat onbevoegde personen het terrein niet kunnen betreden. Bij een festival zal deze vorm van beveiliging starten bij de opbouw  en eindigen na het afbreken. Op deze manier is uw materieel altijd veilig tegen diefstal, ook in de nacht wanneer het overige personeel afwezig is.

Predon Security Terreinbeveiliging gaat echter verder. Naast de ingang is het ook van belang dat de rest van het terrein bewaakt wordt. Dit kan door de inzet van surveillanten, eventueel met honden. Verder kunnen wij hekwerk plaatsen op kwetsbare plekken van het terrein. Wanneer dit gecombineerd wordt met elektronische beveiliging, bent u zeker van optimale veiligheid.

Voorheen werd terreinbeveiliging vooral ingezet om onbevoegde personen tegen te houden. Vrij recent is daar de dreiging bijgekomen van voertuigen die gebruikt worden om aanslagen te plegen tijdens evenementen. Predon Security gaat mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebeid van terreinbeveiliging en houdt rekening met dergelijke situaties.

Voor elk evenemententerrein, bouwterrein, bedrijfsterrein, etc., werken wij aan passende oplossingen. We overleggen uiteraard met u als klant om hierbij aan al uw wensen te voldoen.

Predon Security - evenementenbeveiliging - terreinbeveiliging

Wilt u gebruik maken van onze terreinbeveiliging? Wilt u een offerte voor uw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?