Toegangscontrole

Met toegangscontrole bij uw evenement zorgt u ervoor dat er geen ongewenste gasten het terrein betreden. Daarnaast gaat onze beveiligers fraude tegen en wordt drugsbezit ontmoedigd.

Predon Security heeft een team gespecialiseerde evenementenbeveiligers die als professionele bewakers de bezoekersstroom in goede banen leiden, fouilleren en zorgen voor de juiste uitstraling. Zo bent u verzekerd dat uw evenement bij de ingang geheel soepel en strak verloopt. Predon Security biedt voor elk soort evenement een passende oplossing als het gaat om toegangscontrole.

 

Onder goede toegangscontrole verstaan wij diverse aspecten.

Kaartcontrole

Wanneer een bezoeker zich online registreert voor een evenement, wordt er een bevestigingsmail met unieke barcode gestuurd. Dit entreebewijs kan bij het evenement geprint of via de mobiele telefoon getoond en gescand worden. Op deze manier is handig bij te houden wie geregistreerd zijn en daadwerkelijk komen of te zorgen dat mensen zonder entreebewijs niet op het evenement rondlopen.

De beveiligers van Predon Security zijn getraind in het verwerken van gasten bij de entree van elk soort evenement. Of dit een congres is of een muziek festival, met onze gastheren is uw entree optimaal beveiligd.

Leeftijdscontrole

Bij bepaalde evenement geldt een minimum leeftijd. Met de beveiligers van Predon Security bent u zeker dat via goede toegangscontrole geen bezoekers binnen komen die niet aan de leeftijdsgrens voldoen.

Garderobe

De garderobe is een belangrijk onderdeel van een evenement. Hier laten bezoekers immers hun persoonlijke bezittingen achter met de gedachte dat deze veilig zijn bij de organisatoren van het evenement. Niet alleen dienen de jassen en tassen netjes aangenomen en afgehandeld te worden, ook moeten u en de bezoekers kunnen bouwen op de veiligheid van hun persoonlijke bezittingen.

Predon Security - beveiligingsdiensten, evenementenbeveiliging

Met de beveiligers van Predon Security weet u zeker dat de bezittingen van de bezoekers veilig en netjes behandeld worden. Zo kunnen uw gasten met een gerust hart hun jassen en tassen achterlaten.

Wilt u gebruik maken van onze toegangscontroles? Wilt u een offerte voor uw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?