Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden helaas weleens incidenten plaats. Incidenten waarbij horecaondernemers geconfronteerd worden met geweld, dronkenschap, wanbetalers, gasten die worden lastiggevallen en ander ongewenst gedrag. Als uitbater van een horecagelegenheid zijn dit geen problemen waar u zich mee bezig wilt houden. Horecabeveiliging van Predon Security is het antwoord op dergelijke problemen.

Predon Security maakt voor u een beveiligingsplan op maat. Hierbij worden diverse mogelijke maatregelen beschreven om de huidige uitdagingen, op het gebied van ongewenst gedrag, tegen te gaan. Met de inzet van onze beveiligers kunt u de beveiliging met een gerust hart uit handen geven en zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Predon Security levert professionele en ervaren horecabeveiligers voor elke horecagelegenheid. Onze portiers zorgen voor veiligheid van uw personeel en uw gasten bij elke uitgaansavond of feestavond. Het zijn de ideale gastheren en of gastvrouwen.

Toegangscontrole

Toegangscontrole kunnen door onze horecaportiers uitgevoerd worden om u zekerheid te bieden dat alleen gasten met de juiste leeftijd en intentie binnen komen. Zij voeren leeftijdscontroles uit en kunnen gasten fouilleren bij binnenkomst. Deze controles zorgen ervoor dat geen wapens en verboden middelen binnen komen.

Toezicht

Naast beveiliging aan de deur, kunnen onze horecabeveiligers ook zorg dragen voor het houden van toezicht in uw pand, garderobetaken waarnemen en hier toezicht op houden, of uw parkeerplaats beveiligen en hier toegangscontroles of toezicht uitvoeren.

Gastheerschap

Het gastheerschap van onze beveiligers is een van de speerpunten van Predon Security. Wij bieden u zekerheid van goed opgeleide mensen die representatief, gemotiveerd, klantvriendelijk, flexibel en doortastend zijn. Ze zijn zelfverzekerd en durven op te treden wanneer dit nodig is. Uiteraard dragen onze horecaportiers de juiste kleding, waardoor ze direct in het oog springen en hun functie helder is.

Predon Security - beveiligingsdiensten, horecabeveiliging, horeca portier

Wilt u gebruik maken van onze horecabeveiliging? Wilt u een offerte voor uw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Onze horecabeveiliging bestaat onder andere uit:

 

Toegangscontrole
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?