Toegangscontrole bij horeca

Voorheen waren grote beveiligers bij de deur de standaard als het ging om toegangscontrole bij horeca. Tegenwoordig wordt dit geregeld door de inzet van goed opgeleide mannen en vrouwen die correct kunnen handelen in diverse situaties. Zij hebben training gehad in de omgang met allerlei soorten mensen en kunnen door zelf juist te handelen problemen voorkomen in plaats van ze op lossen.

Goede horecabeveiliging begint met een goede toegangscontrole. Belangrijk is dat gasten voor binnenkomst al een welkom en veilig gevoel krijgen bij uw horecagelegenheid. De portiers van Predon Security zijn getraind en hebben ervaring. Zij kunnen snel de gasten eruit pikken die zich verdacht of anders gedragen. Hierdoor begint voor de welwillende gasten de avond altijd op een positieve manier.

Wat houdt toegangscontrole in?

Toegangscontrole bij horeca is het bepalen van welke gasten toegang krijgen tot het pand en het controleren van de betreffende personen. Met fouilleren onderzoeken we of de persoon in het bezit is van wapens of verboden middelen zoals drugs. Toegangscontroles dienen wel in het huisreglement opgenomen te worden.

Horecaportiers

De horecaportiers van Predon Securiy hebben ervaring met toegangscontroles en het fouilleren van gasten. Door een professionele en vriendelijke manier van werken wordt dit door gasten veelal niet als storend ervaren.

Wanneer iemand absoluut niet mee wil werken aan de toegangscontrole kan deze persoon de ingang ontzegd worden.

Leeftijdscontrole

Als horecaeigenaar wilt u uiteraard niet geconfronteerd worden met jongeren die alcohol verkrijgen in uw gelegenheid. Aangescherpte controles en een alcoholbeleid ten opzichte van minderjarigen kunnen voor problemen zorgen als deze niet nageleefd worden. Om dit te voorkomen worden leeftijdscontroles aan de deur gebruikt. Daarnaast is het mogelijk om een leeftijdsgrens in te voeren als u alleen mensen in uw gelegenheid wilt hebben boven een bepaalde leeftijd.

Predon Security levert horecaportiers die bij de deur uw gasten controleren op hun leeftijd. Dit gaat veelal op basis van inschatting van de leeftijd en in twijfelgevallen kan een ID bewijs gevraagd worden. Hierdoor bent u er zeker van dat alleen mensen die voldoen aan uw wensen qua leeftijd, het gebouw binnen komen.

Predon Security - beveiligingsdiensten, horecabeveiliging, horeca portier

Wilt u gebruik maken van onze toegangscontroles bij uw horecagelegenheid? Wilt u een offerte voor uw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?

1