Mobiele Surveillance

In toenemende mate zijn winkelcentra, industrieterreinen en woonwijken het doelwit van criminelen en vandalen. Veel ondernemers vinden het een prettig en veilig gevoel dat hun terrein en gebouwen onder actief toezicht staan van surveillanten. Predon Security mobiele surveillance zorgt ervoor dat 24 uur per dag, 7 dagen per week een team van mobiele beveiligers toezicht houdt op uw omgeving.

Predon Security verzorgt mobiele surveillance gedurende de avonduren, nachtelijke uren en in het weekend. Onze surveillance bestaat uit meerdere onderdelen; collectieve beveiliging, brand- en sluitrondes en alarmopvolging. Zo worden criminaliteit, brandstichting, vandalisme en nutteloze alarmmeldingen geminimaliseerd en creëren wij een veilig gevoel voor u en uw medewerkers.

De mobiele surveillancedienst van Predon Security ontzorgt u buiten werktijden. Onze ervaren surveillanten hebben kennis van zaken en weten precies hoe zij bij diverse calamiteiten moeten reageren. Onze mensen rijden rond in opvallende wagens welke zijn uitgerust met goede communicatieapparatuur. Ze staan in constante verbinding met de meldkamer. Hierdoor kunnen wij direct in actie komen in het geval van een melding.

U hoeft uw bed dus niet meer uit met de mobiele surveillance van Predon Security. Wij rijden rond in de buurt van, en op uw terrein. Wij komen direct in actie in het geval van een alarmmelding en houden u op de hoogte van de situatie en voortgang van de melding. U krijgt een rapport na afloop en wij zetten direct de eventuele herstelwerkzaamheden in gang.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging of collectieve surveillance biedt u de service en kwaliteit van Predon Security voor een aantrekkelijk tarief door gezamenlijke inkoop.

Vaak is het aantrekkelijk om collectief beveiliging in te kopen. Niet alleen profiteert u dan van een aantrekkelijk tarief, ook is de surveillance en alarmopvolging zeer effectief doordat wij surveilleren in een kleiner gebied. Voor bedrijven en instellingen is deze optie dus zeer geschikt voor het beveiligen van een bedrijfsterrein. Maar ook voor particulieren is het beveiligen van een woonwijk hierdoor erg aantrekkelijk.

 

Lees hier meer over Collectieve beveiliging
Predon Security - beveiligingsdiensten, mobiele surveillance en collectieve beveiliging 3

Wilt u gebruik maken van onze Mobiele Surveilance of Collectieve beveiliging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?