Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging of collectieve surveillance biedt u de service en kwaliteit van Predon Security voor een aantrekkelijk tarief door gezamenlijke inkoop.

Vaak is het aantrekkelijk om collectief beveiliging in te kopen. Niet alleen profiteert u dan van een aantrekkelijk tarief, ook is de surveillance en alarmopvolging zeer effectief doordat wij surveilleren in een kleiner gebied. Voor bedrijven en instellingen is deze optie dus zeer geschikt voor het beveiligen van een bedrijfsterrein. Maar ook voor particulieren is het beveiligen van een woonwijk hierdoor erg aantrekkelijk.

Bij collectieve beveiliging houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein of wijk in de gaten. Ze controleren alle bedrijven en woningen die aangesloten zijn bij de collectieve inkoop. Onze surveillanten rijden op afgestemde tijden door het gebied. Het voordeel van het werken in het beperkte gebied is dat alle bedrijven en woningen in dat gebied, onder vrijwel permanent toezicht staan.

 

Hoe meer bedrijven of woningen meedoen aan de inkoop, hoe lager de kosten voor deze vorm van beveiliging.

Wanneer onze surveillant wordt geconfronteerd met verdachte personen of omstandigheden, kan hij hier direct op reageren door zelf polshoogte te nemen. Indien dit nodig geacht wordt, kan ook direct de politie of een andere alarmdienst ingeschakeld worden. In geval van een calamiteit gaat de surveillant niet eerder weg dan dat de situatie is opgelost. U en de andere deelnemers worden op de hoogte gehouden van de hele situatie en krijgen ook een rapport na afloop.

Voordelen

De voordelen van Predon Security Collectieve beveiliging op een rijtje:

  • Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs,
  • Vrijwel permanente aanwezigheid van de surveillanten,
  • Snelle alarmopvolging,
  • Meer veiligheid voor uw bedrijf en of woning.
Predon Security - mobiele surveillance - collectieve beveiliging

Wilt u gebruik maken van onze Collectieve beveiliging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?