Objectbeveiliging

Goede objectbeveiliging is ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering als het gaat om veiligheid. Het omvat zaken als bedrijfsbeveiliging, portierdiensten, taken bij de receptie en ondersteuning bij diverse bedrijfsprocessen. Daarnaast zijn goede beveiligers vaak een aanspreekpunt voor EHBO en BHV. Wilt u ook een compleet pakket van professionele objectbeveiliging?

Predon Security levert maatwerk, direct afgestemd op uw bedrijfssituatie. Met onze beveiligers haalt u zekerheid én veiligheid in huis.

Onze beveiligers zijn proactief. Ze letten op verdacht of vreemd gedrag. Door iemand die zich anders gedraagt hierop op nette en vriendelijke manier aan te spreken, kunnen onze beveiligers de situatie overnemen en de mogelijke kwade intentie verstoren. Wanneer er niets aan de hand is, zullen mensen onze beveiligers als prettig en betrokken ervaren.

Daarnaast dragen onze beveiligers een uniform, hetgeen altijd iets met mensen doet. Het kan afschrikkend werken voor mensen met kwade intenties en een veilig gevoel geven aan alle andere mensen.

Wij leveren proactieve beveiligers waarmee wij onze klanten in heel Nederland ontzorgen, zowel uit het bedrijfsleven als uit de overheid. Wij werken nauw samen met de politie en door jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers snel en krachtig reageren op onveilige en ongewenste situaties.

Wij maken het verschil door:

  • Goed opgeleide en gemotiveerde beveiligers. Via ons selectieproces werken wij alleen met top beveiligers.
  • Predon Security levert maatwerk omdat wij weten dat elk object anders is.
  • Wij zijn proactief en daardoor reageren onze beveiligers al voordat er iets gebeurt. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Alarmopvolging

Heeft u een alarmsysteem? Dan is het belangrijk om duidelijk te hebben wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Met Predon Security is alarmopvolging in vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat uw melding snel en adequaat wordt opgevolgd.

Wilt u meer weten over de diensten van Predon Security? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een specialist komt graag bij u langs om te bespreken wat het beste bij u past. Met onze diensten bent u verzekerd van een goede nachtrust!

Onze objectbeveiliging bestaat uit diverse onderdelen. Lees meer over de mogelijkheden.

 

Bedrijfsbeveiliging

 

Alarmopvolging

 

Open- en sluitbegeleiding

 

Toegangscontroles
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?