Alarmopvolging bij Objectbeveiliging

Heeft u een alarmsysteem? Dan is het belangrijk om duidelijk te hebben wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Met Predon Security is alarmopvolging bij objectbeveiliging in vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat uw melding snel en adequaat wordt opgevolgd.

Meldkamer

Wanneer uw alarm afgaat, komt de melding binnen bij de meldkamer. Deze schakelt onze surveillant in. Deze surveillant is bekend met uw pand en de locatie en kan daardoor optimaal de situatie inschatten en handelen.

 

Doordat de surveillant in de omgeving van uw bedrijf rondrijdt, kan hij snel ter plaatse zijn. Hoe korter de tijd tussen alarm en de opvolging hiervan, hoe groter de kans dat een eventuele crimineel gepakt kan worden.

Allereerst wordt het gebouw aan de buitenkant grondig gecontroleerd op sporen van inbraak of andere schade. Hierna wordt de ruimte waarin het alarm is afgegaan goed geïnspecteerd. Wanneer er nergens schade wordt aangetroffen gaan wij uit van een loos alarm en wordt de alarmsituatie door onze surveillant zelf hersteld.

Calamiteit

Wanneer er een daadwerkelijke calamiteit wordt geconstateerd, dan wordt alles in gang gezet voor alarmopvolging bij de diverse hulpdiensten zoals politie en brandweer. U wordt in een dergelijke situatie uiteraard gewaarschuwd en op de hoogte gehouden.

Mocht er schade aan het pand zijn door de calamiteit, dan zal onze surveillant reparatie direct in gang zetten. Zo zal er bij glasschade direct een noodruit geplaatst worden door een glaszetter. Bij braakschade wordt ook de (nood)reparatie of direct in gang gezet.

 

De surveillant verlaat vervolgens uw pand alleen wanneer de calamiteit is afgehandeld.

Predon Security - objectbeveiliging - alarmopvolging

Met Predon Security bent u dus zeker van de snelste en beste alarmopvolging. Continue contact met hulpdiensten dragen bij aan onze effectiviteit bij alarmopvolging.

 

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten voor alarmopvolging bij objectbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?