Bedrijfsbeveiliging

Predon Security biedt u een integrale en complete maatwerkoplossing voor uw Bedrijfsbeveiliging. Uw bedrijfspand wordt beveiligd door middel van elektronische beveiliging in combinatie met actieve beveiliging van onze surveillanten. Wilt u de zekerheid van een professionele en effectieve aanpak van inbrekers? Dan is Predon Security de partner voor u!

Predon Security heeft jarenlange bewezen ervaring op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met onze expertise en mankracht.

Onze integrale aanpak bestaat uit diverse producten en diensten.

Alarmsystemen

Predon Security levert alarmsystemen met diverse opties. U kunt het zo uitgebreid maken als u wilt of als nodig is in uw situatie. Uiteraard helpen wij met een beveiligingsplan, waardoor u direct overzichtelijk hebt wat voor u de meest optimale oplossing is.

 

Een alarmsysteem is aangesloten bij een centrale meldkamer. Hier komt direct een melding binnen op het moment dat het alarm in uw bedrijf afgaat. Met de aanwezige camera’s kunt u zelf direct zien wat er gebeurt en wij zullen op basis van de melding ook direct actie ondernemen.

 

Het systeem kan zo ingericht worden dat bij een alarm direct verlichting, geluid en zelfs mistkanonnen aangaan. Al deze oplossingen werken afschrikwekkend en zijn zeer effectief tegen inbrekers.

Allereerst wordt het gebouw aan de buitenkant grondig gecontroleerd op sporen van inbraak of andere schade. Hierna wordt de ruimte waarin het alarm is afgegaan goed geïnspecteerd. Wanneer er nergens schade wordt aangetroffen gaan wij uit van een loos alarm en wordt de alarmsituatie door onze surveillant zelf hersteld.

Brandbeveiliging

Predon Security biedt brandbeveiliging voor elk bedrijfspand. Brand is nietsontziend en vernielt alles waar u voor gewerkt heeft. Dit willen wij graag voorkomen en daarom is een goed brandalarm aan te bevelen. Bij een alarm zullen wij direct uw terrein en pand verkennen en passende actie op de calamiteit ondernemen.

Bedrijfsterrein

Of het nu gaat om een festival, een conferentie, bouwplaats, of bedrijfsterrein, het is belangrijk dat niet iedereen uw bedrijfsterrein terrein zomaar kan betreden.

 

Predon Security is uw partner in Terreinbeveiliging. Wij leveren totaalpakketten voor de beveiliging van elk terrein. Grote of kleine terreinen, festivals of congressen, bouwplaatsen of bedrijfsterreinen; wij regelen passende beveiliging. Naast beveiligers kunnen wij ook het hekwerk en digitale beveiliging in de vorm van camera’s en toegangspoorten leveren. Predon Security ontzorgt u dus met een complete oplossing.

 

Lees hier meer over terreinbeveiliging.

Predon Security - objectbeveiliging - bedrijfsbeveiliging

Graag verkennen wij met u de mogelijkheden voor een op maat opgestelde bedrijfsbeveiliging. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar info@predonsecurity.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?