Openbegeleiding en sluitbegeleiding

Veel overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd.

Predon Security biedt u openbegeleiding en sluitbegeleding. Hierbij begeleiden onze beveiligers u of uw medewerkers bij het openen en afsluiten van uw bedrijf, zodat de kans op een overval of andere calamiteit verkleind wordt.

Sluitbegeleiding

Onze surveillanten komen voor sluitingstijd bij uw pand aan en zijn daar dan zichtbaar aanwezig om overvallen te voorkomen en doorrijden zonder betalen tegen te gaan. Wanneer er toch een calamiteit is, kunnen zij direct handelen. De veiligheid van uzelf en uw medewerkers wordt op deze manier tijdens kritieke tijden gewaarborgd. Onze surveillanten gaan pas weg op het moment dat u en uw personeel veilig vertrokken zijn.

Openbegeleiding

Naast sluitingstijd is openingstijd voor veel tankstations, winkels en bedrijven ook een kritiek tijdstip, waarop veel overvallen worden gepleegd.

 

Met de openbegeleiding van Predon Security helpen onze beveiligers u en uw medewerkers bij het openen van uw bedrijf. U of uw medewerkers kunnen met een gerust hart het pand betreden en de kassa en pompen openen, onder het toeziend oog van een beveiliger.

Voorkom calamiteiten en overvallen en maak gebruik van de openbegeleiding en sluitbegeleiding van Predon Security. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?