Toegangscontrole bij objecten

Wilt u zorgen dat ongewenste of onbevoegde mensen en voertuigen uw terrein of pand niet betreden? Wilt u liever problemen voorkomen dan ze achteraf oplossen? Dat kan!

 

Toegangscontrole bij objecten zorgt ervoor dat onbevoegde personen het pand niet kunnen betreden. Hiermee beschermt u mensen (personeel en klanten), producten, bezittingen, maar ook informatie.

Predon Security heeft gespecialiseerde beveiligers die de toegangscontrole voor u beheren. Wij kunnen de toegang tot elk gewild terrein, pand, afdeling of object voor u regelen.

 

Samen met u maken wij een beveilingsplan dat aan al uw eisen voldoet. Hiermee worden alle zones van uw pand op de juiste manier gecontroleerd en bewaakt. Op deze manier voorkomt u problemen en kunt u zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn.

 

We maken onderscheid in diverse mogelijkheden qua toegangscontrole bij objecten. Deze opties zijn los van elkaar in te zetten, maar ze kunnen ook gecombineerd worden voor optimale veiligheid. Dit is uiteraard afhankelijk van uw situatie.

Toegang tot het bedrijfsterrein

Door een beveiliger de toegang tot het bedrijfsterrein te laten controleren, voorkomt u dat onbevoegde personen en voertuigen in de buurt van uw pand kunnen komen.

Een alarmsysteem is aangesloten bij een centrale meldkamer. Hier komt direct een melding binnen op het moment dat het alarm in uw bedrijf afgaat. Met de aanwezige camera’s kunt u zelf direct zien wat er gebeurt en wij zullen op basis van de melding ook direct actie ondernemen.

 

Het systeem kan zo ingericht worden dat bij een alarm direct verlichting, geluid en zelfs mistkanonnen aangaan. Al deze oplossingen werken afschrikwekkend en zijn zeer effectief tegen inbrekers.

Toegang tot het pand

Directe beveiliging bij de toegang van uw pand. Op deze manier wordt iedereen gecontroleerd, of alleen mensen die voldoen aan een profiel of verdacht gedrag vertonen. Dit is afhankelijk van het beveiligingsplan en passend bij uw situatie.

Toegang tot diverse zones of afdelingen

Wilt u een zone of afdeling, zoals een kluis, of computerserver, in uw pand speciaal beveiligen? Een beveiliger die actief de toegang controleert zorgt er voor dat iedereen die onbevoegd is wordt tegengehouden.

 

Wanneer uw medewerkers veranderen, of u van locatie verandert, dan veranderen wij uiteraard met u mee. Zo heeft u op elke locatie een passende oplossing voor uw toegangscontrole.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten voor toegangscontrole bij objecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?