Over ons

Over ons

Predon Security is sinds 2007 een begrip in beveiliging door heel Nederland.

 

Predon Security BV is een door het ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie onder nummer ND 1332. Naast deze erkenning zijn wij in het bezit van het Keurmerk Beveiliging en erkend Eso en Ecabo leerbedrijf.

Het management van Predon Security heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche.

 

Predon Security is een organisatie die zich bezighoudt met alle vormen van beveiliging en bewakingswerkzaamheden en heeft haar werkgebied in geheel Oost-Nederland.  Onze hoofdvestiging bevindt zich in Nijverdal, waar ook ons meldpunt is gevestigd. Predon is dan ook een pure Twentse onderneming, en heeft in deze regio tevens de sterkste groei.

Onze diensten bestaan o.a. uit:

 

Door een goede planning en een zeer efficiënt beleidsniveau te creëren zijn wij in staat de bedrijfsvoering zo af te stemmen dat de klant er optimaal haar voordeel mee kan doen.

Daarnaast geeft Predon Security de voorkeur aan een platte organisatie.

Bevoegdheden

Naast een meldpunt, dat 24 uur per dag bemand is, beschikken wij over een ploeg operationele medewerkers. Deze uitvoerende dienst verricht zijn werkzaamheden voornamelijk in de nachtelijke uren.

Hierbij gaat het o.a. om; surveillance controles, brandsluitrondes en alarmopvolging.

Een ander deel van onze medewerkers werkt overdag en ’s nachts op vaste posten. In deze functies gaat het om permanente bewaking, receptionisten m/v, portiersdiensten en conciërge/beheerders functies e.d.

 

Naast bovengenoemde diensten zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen en bewaken van evenementen en doen dit door geheel Nederland. Uiteraard zijn wij in deze regio een veel gevraagde partij.

 

Predon Security heeft op deze onderdelen de expertise, deskundigheid en capaciteit om elke situatie die aandacht te geven die nodig is. Of het nu gaat om het afhandelen van een alarmafhandeling of het aanvragen van een ad hoc dienst.

Alle opdrachten om te komen tot de te nemen acties worden gecoördineerd via onze hoofdvestiging in Nijverdal. Ook de coördinatie tussen de afzonderlijke diensten verloopt via dit meldpunt.

 

Wij werken met duidelijk herkenbare uniformering. Daarnaast zijn onze surveillance auto’s met aan de ARBO gestelde vereiste moderne communicatiemiddelen uitgevoerd.

Predon Security - keurmerk beveiliging - evenementenbeveiliging - horecabeveiliging
498

Evenementen beveiligd

152

Objecten beveiligd

63

Bouwplaatsen beveiligd

Onze kantoren

Hoofdkantoor

Tweede kantoor

Enkele van onze klanten