Verkeersregelaars

Met de inzet van Predon Security verkeersregelaars bent u zeker van een goede verkeersafhandeling in elke situatie!

De verkeersregelaars van Predon Security worden ingezet als gastheren voor elk evenement en elke verkeerszaak. Onze mensen kunnen u helpen bij evenementen en festivals, maar zijn ook inzetbaar voor tijdelijke verkeersmaatregelen. Denk hierbij aan bouw, wegwerkzaamheden en verkeersomleidingen. Tot slot regelen wij het verkeer ook bij ongelukken, incidenten en rouw- en trouwdiensten. Onze verkeersregelaars kunnen in heel Nederland ingezet worden en zijn getrainde specialisten.

Evenementen

Verkeersregelaars zijn hiermee een belangrijke schakel voor elk evenement; zij zijn de eerste medewerkers die door de bezoekers gezien en aangesproken worden. Zij zorgen ervoor dat de gasten snel en goed op de plaats van bestemming aankomen.

Als basis voor elk evenement of werkzaamheid maakt Predon Security voor u een verkeersplan. In dit plan wordt de situatie omschreven en een op maat gemaakte oplossing aangereikt. Op basis van dit plan worden onze specialisten ingezet. Zo staan onze mensen altijd op de juiste positie op het juiste moment.

Werkzaamheden

De verkeerssituatie rond bouwplaatsen in steden vraagt in toenemende mate om de inzet van verkeersregelaars. Door de inzet van verkeersregelaars kan bouwverkeer sneller het terrein betreden en verlaten, wat de overlast voor overig verkeer reduceert. Daarnaast zorgen verkeersregelaars voor de veiligheid van verkeersdeelnemers en de werklieden. Bij wegwerkzaamheden geldt feitelijk hetzelfde; door de inzet van regelaars zorgen we dat verkeersdeelnemers zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.

Rouw- en trouwdiensten

Bij rouw- en trouwdiensten is het gebruik van verkeersregelaars heel normaal. Een rouwstoet of trouwstoet kan door de inzet van een verkeersregelaar het terrein snel en gemakkelijk verlaten. Hierdoor bent u zeker dat de stoet niet onderbroken wordt.

Predon Security - beveiligingsdiensten, verkeersregelaars voor evenementen

Waarom Predon Security Verkeersregelaars?

  • Representatief,
  • Ervaren en gecertificeerd volgens VCA certificaat,
  • Flexibel en door heel Nederland inzetbaar,
  • In bezit van alle benodigde materialen zoals pionnen, verlichting en portofoons,
  • Onze verkeersregelaars gaan gekleed in professionele kleding.

Wilt u gebruik maken van onze verkeersregelaars? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?