Winkelbeveiliging

Vindt u de veiligheid van uw pand, klanten én personeel ook zeer belangrijk? Winkelbeveiligers staan voor veiligheid, maar ook gastheerschap en klantvriendelijkheid. Predon Security levert specialisten die hierin uitblinken; maatwerk voor elk soort winkel en pand.

Bij winkelbeveiliging komt veel kijken. Er zijn meerdere zaken die u moet overwegen. Zijn beveiligingscamera’s voldoende? Wilt u gebruik maken van toegangspoortjes? Heeft u toch beveiligers nodig voor een veilige situatie? En hoeveel beveiligers moet u dan inzetten? Hoe zorgt u ervoor dat een beveiliger nadrukkelijk aanwezig is, maar klanten geen onprettig gevoel geeft en de toegang laagdrempelig houdt?

Predon Security heeft het antwoord op vragen!

Winkeldiefstal

Winkeldiefstal zorgt jaarlijks voor een veel schade; in Nederland momenteel zelfs het hoogste percentage van Europa. Dit is jammer, want u heeft een winkel om uw assortiment te verkopen en wilt zich het liefst zo min mogelijk bezig houden met dieven. Toch kunt u tegenwoordig niet meer om goede winkelbeveiliging heen. Hiermee verlaagt u immers niet alleen diefstal uit uw winkel, maar ook zorgt u ervoor dat er minder snel calamiteiten in uw winkel ontstaan. En dat is fijn voor uzelf, maar ook voor uw klanten. Zo heeft iedereen een goed gevoel in uw pand.

Electronische beveiliging

Veel winkeliers investeren in elektronische beveiliging voor hun pand. Hiermee verwachten ze winkeldiefstal grotendeels terug te dringen. Uit ervaring blijkt echter dat elektronische beveiliging van een winkel veelal niet het gewenste resultaat geeft. Winkeldieven kunnen anticiperen op een camera of poortje. Daarnaast zijn vele beveiligingsmaatregelen soms erg nadrukkelijk aanwezig, wat voor uw klanten niet ideaal is. Met goede winkelbeveiliging voorkomt u dat.

Een rechtstreekse verbinding van uw winkel met een alarmcentrale is een makkelijke en goede stap in de juiste richting. Op die manier kunt u snel beveiligers en politie mobiliseren bij een diefstal of andere calamiteit.

Daarnaast is de combinatie van elektronische beveiliging en winkelsurveillance erg goed als preventie tegen winkeldiefstal. De onregelmatigheid die een winkelsurveillant biedt is afschrikwekkend; het idee dat er snel iemand ter plaatse kan zijn zorgen dat een dief zich bedenkt en uw winkel overslaat. Winkelsurveillance is hierdoor ook een hele goede optie voor clusters van winkels.

Predon Security - beveiligingsdiensten, winkelbeveiliging

Predon Security kan u hiermee helpen en uw zorgen wegnemen. Wij leveren niet alleen professionele beveiligers die uw pand, personeel en klanten veilig houden, ook kunnen wij uw personeel trainen en coachen. Onze partner hierin is Select Opleidingen.

Wij zorgen ervoor dat u zich kan richten op wat belangrijk is voor uw winkel; de verkoop van producten en zorg dragen voor een goede winkelervaring voor uw klanten.

Onze winkelbeveiliging bestaat uit diverse onderdelen:

 

Winkelsurveillance

 

Brandrondes en sluitrondes

 

Openingsrondes

 

Alarmopvolging
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?