Alarmopvolging bij winkelbeveiliging

Heeft u een alarmsysteem? Dan is het belangrijk om duidelijk te hebben wat er gebeurt wanneer het alarm afgaat. Met Predon Security is uw alarmopvolging bij winkelbeveiliging in vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat uw melding snel en adequaat wordt opgevolgd.

Meldkamer

Wanneer uw alarm afgaat, komt de melding binnen bij de meldkamer. Deze schakelt onze surveillant in. Deze surveillant is bekend met uw pand en de locatie en kan daardoor optimaal de situatie inschatten en handelen.

Allereerst wordt het gebouw aan de buitenkant grondig gecontroleerd op sporen van inbraak of andere schade. Hierna wordt de ruimte waarin het alarm is afgegaan goed geïnspecteerd. Wanneer er nergens schade wordt aangetroffen gaan wij uit van een loos alarm en wordt de alarmsituatie door onze surveillant zelf hersteld.

Wanneer er een daadwerkelijke calamiteit wordt geconstateerd, dan wordt alles in gang gezet voor alarmopvolging bij de diverse hulpdiensten zoals politie en brandweer. U wordt in een dergelijke situatie uiteraard gewaarschuwd en op de hoogte gehouden.

Predon Security - beveiligingsdiensten, winkelbeveiliging

Mocht er schade aan het pand zijn door de calamiteit, dan zal onze surveillant reparatie direct in gang zetten. Zo zal er bij glasschade direct een noodruit geplaatst worden door een glaszetter. Bij braakschade wordt ook de (nood)reparatie of direct in gang gezet.

 

De surveillant verlaat vervolgens uw pand alleen wanneer de calamiteit is afgehandeld.

Met Predon Security bent u dus zeker van de snelste en beste alarmopvolging.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten voor alarmopvolging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?