Openingsrondes

Openingsrondes sluiten aan bij sluitrondes. Uit ervaring weten wij dat veel calamiteiten en inbraken in de vroege ochtend gebeuren. Veel mensen slapen dan en de straten zijn het meest rustig; de ideale tijd voor een inbreker of winkeldief om toe te slaan.

Wilt u dat uzelf en uw medewerkers met een veilig gevoel het pand kunnen betreden? Maak dan gebruik van onze openingsrondes.

Tijdens een openingsronde kan de surveillant het hek openen en het pand op braaksporen controleren. Daarna wordt het pand geopend en van binnen doorlopen. Eventueel kunnen bepaalde objecten in het gebouw geopend worden, zoals kasten. U en uw medewerkers komen dus altijd goed het pand binnen.

Tijdens onze rondes controleert de surveillant het gehele gebouw op brandveiligheid. Ook worden alle ramen en deuren gecontroleerd. Daarnaast controleren wij de toiletten. Wij kijken ook of er geen onwelwording is. Verder voorkomen wij insluiting en insluiping en sluiten wij alle ruimtes af.

Voordelen van openingsrondes door Predon Security:

  • Minder mensen met toegang-sleutels,
  • Zekerheid van het openen van het pand door een professional,
  • Uitschakelen van het alarmsysteem door een professional,
  • Brand- en inbraakcontroles door een professional.
Predon Security - beveiligingsdiensten, winkelbeveiliging

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten om voor u de openingsrondes te voorzien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?