Winkelsurveillance

Onderzoek toont aan dat winkels en winkelcentra in toenemende mate als onveilig worden beschouwd door zowel de klanten, als het personeel. Niet alleen winkeldiefstal, maar ook criminaliteit en vandalisme spelen hierbij een rol. Afgezien van het gevoel van onveiligheid leiden deze zaken ook tot inkomstenderving. Winkelsurveillance zorgt er op korte termijn voor dat het gevoel van veiligheid verbetert en werkt preventief tegen diefstal en andere vormen van overlast.

Predon Security levert winkelsurveillance specialisten die garant staan voor een daling in het aantal winkeldiefstallen, zakkenrollers, sweethearting en andere ongewenste praktijken. Door altijd scherp te zijn bij het surveilleren worden veel criminele activiteiten voorkomen. Door actief te letten op signalen van mogelijke diefstallen leggen wij de lat hoog voor criminelen.

Predon Security beveiligers

Met de winkelsurveillanten van Predon Security haalt u kwaliteit in huis.

Onze beveiligers zijn:

  • Representatief,
  • Netjes in de omgang en communicatief
  • Ervaren,
  • Speciaal opgeleid en gediplomeerd,

Zo bent u altijd verzekerd van een goede gastheer en optimale veiligheid in uw winkel of winkelcentrum.

De voordelen van Predon Security winkelsurveillance

Onze winkelsurveillanten zorgen voor een prettige werkomgeving, waar uzelf, uw klanten en personeel zich veilig en goed voelen. Maar er zijn meer voordelen aan het inhuren van onze beveiligers:

  • Minder diefstal en overlast in en rond uw winkel,
  • Minder verlies en afschrijving en daardoor meer winst,
  • Veiligheid voor uw eigendommen, zowel uw pand als uw producten.

Wij verkennen graag met u de mogelijkheden om uw winkel of winkelcentrum veiliger te maken. We kijken samen met u naar de huidige situatie en maken daarna een passend plan om in uw specifieke situatie optimaal rendement te halen. We kunnen daarna snel handelen en in korte tijd uw werkomgeving verbeteren en veiliger maken.

Predon Security - beveiligingsdiensten, winkelbeveiliging

U kunt ook al snel profiteren van onze services. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur direct een email naar: info@predonsecurity.nl

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte?